Hem ljuva hem
Gästboken
Musiksidan
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Denna sida innehåller lite material från egna applikationer. Alla applikationer som är utvecklade som Företagsapplikationer och applikationer som är designade För Hemmabruk är utvecklade i Microsoft Access och kommer att bara presenteras på Svenska (detta gäller ej för applikationerna skapdae inom Active Server Pages, där både Svenska och Engelska inbegrips).
 
Företagsapplikationer
Denna sida innehåller en fullständig presentation över applikationer som är utvecklade för användning av företag (i Sverige). För att få tillgång till dessa sidor måste du Registrera En Användare. Om du redan är en registrerad användare behöver du bara LOGGA IN. Presentationen finns för tillfälligt bara på Svenska (möjligtvis på Engelska framöver, också) och är avsedd för företag över hela Sverige.
 
Lista ASP Applikationer
Denna sida innehåller några exempel på applikationer som är skapade inom Active Server Pages så som Besöksräknare, Gästbok, Kundvagn, Logg In Skript och förhoppningsvis några fler exempel medan tiden har sin gång. Kommer att utökas samt lite omändring tillfaller de närmsta månaderna.
 
Visa Webb Projekten
På den lilla plats finns det lite beskrivningar över en del webb projekt som jag tydligen har varit inblandad de senaste åren.
 
När det gäller denna del av sidan så får jag verkligen en bra chans att presentera applikationer som jag utvecklat för hemmet. Detta projekt startade för ungefär 3 år sedan när jag försökte att hitta en bra lösning till att lagra mina musikskivor och videofilmer i en någon form av databas. Som tur var hittade jag lösningen i Microsoft Access. Så efter tre tunga år av utveckling så kommer det förhoppningsvis att bli någon form av försäljning av denna applikation. För närvarande finns det bara en version på Svenska som är strax klar. En presentation är kommer snart (har blivit försenad. För mycket att göra just nu för fullfölja det, tyvärr!).