Hem Ljuva Hem
Egna Applikationer
Gästboken
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Tillbaka

M Akesson / When the bluesman rocks
Detta är min första demo-release någonsin. Blev inspelad och mixad i Juli 1999. Denna demo släpptes sedan i September 1999 och trycktes då i 100 copies. Om man skall vara ärlig så låter remixen mycket bättre än den första, men om det är så att du vill köpa en ändå så är det inget som hindrar dig. Vid mitten av Augusti 2000 var 58 kopior sålda kopior sålda av denna demo-release (tydligen ändå).

För mer information
M Akesson / When the bluesman rocks (remix)
Denna demo-release är en remix av den första releasen. Till skillnad från den första releasen så innehåller denna endast fem spåren från den första releasen och de fyra första av dessa är remixade. Och denna remix ägde rum mellan Februari och April år 2000. Och för att endast bli släppt som Promotion Upplaga i slutet av Juni 2000 och så blev det också. Men om det är så att någon ändå vill köpa ett exemplar av denna unika upplaga, så hör av er gärna.

För mer information

Nästa skiva är planerad att släppas i slutet av detta år eller i början av nästa år (och i 500 kopior den här gången). Jag kan redan nu avslöja att det lutar åt att bli en ny demoplatta redan nästa år. Och ytterligare en till demo för de som absolut gillar Rock And Roll är på gång inom en snar framtid och en full-längdare dessutom. Man får väl vad som händer.

Och så vidare ..........