Hem Ljuva Hem
Egna Applikationer
Gästboken
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Tillbaka

En del kommentarer saknas med jag vet inte varför ännu.

KVINNLIGA FÖRMÅGOR
till botten
Sidan 1 av 4

Anouk / Together Alone
Detta är debut albumet av den Holländska sångerskan Anouk (som ni nog redan vet).
Doro / Angels Never Cry
Det absolut bästa albumet från före detta sångerskan i Warlock, Doro Pesch. Producerad av den magnifika kombinationen av Jack Ponti och Vic Pepe. De senaste albumen från Doro är "Love Me In Black", "Calling the wild" och ett annat enastående album "Fight".

Med tanke på den erfarenhet denna dam har så kan ju faktiskt utnämna henne till "Hårdrocksdrottningen" nummer ett genom tiderna.
Lee Aaron / Some Girls Do
Detta är det bästa albumet från den kanadensiska Hårdrocksdrottningen, Lee Aaron. Denna dam känner verkligen till begreppet rock. Mestadels av hennes låtar på detta album är skrivna tillsammans med gitarristen John Albani (en perfekt kombination).
Lita Ford / Dangerous Curves
 
Shania Twain / Come On Over
Vilken kvinna och vilken röst. Mer finns inte att tillägga.
Sheryl Crow / The Globe Sessions
Ska jag verkligen upprepa detta eller inte. Varför inte? Då säger jag väl det igen, vilken kvinna och resten kan ni nog lista ut själva. Detta är nog också det bästa albumet från Sheryl Crow så här långt (eller ska jag verkligen nämna alla dessa).
The Tuesdays / The Tuesdays
Jag har bara en grej att tillägga när det gäller denna kvinnliga rockgrupp.
VILKA GO´A FRUNTIMMER!!!
Vixen / Tangerine
Detta är en suverän comeback av Vixen efter ett långt uppehåll. Janet Gardner och Roxy Petrucci är de medlemmar som återstår från den ursprungliga uppsättningen av bandet och som nu har förenats med den nya gitarristen Gina Stile.

Till musiksidan
Musiken och jag
Till gitarrsektionen