Hem Ljuva Hem
Egna Applikationer
Gästboken
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Tillbaka

FENDER STRATOCASTER '92 MEXICO Klicka för större bild
Nåväl, detta är den verkliga skönheten med ett kanonbra ljud. Just denne är nog en av de bästa Fender Stratocaster som är tillverkare i Mexiko (vad jag känner till i alla fall) och av denna anledning köpte jag denna gitarr en gång i tiden. För att få det bästa ljudet från denna gitarr använder jag original uppsättningen av strängar från Fender och med andra ord menar jag då Fender Super Bullets (009 to 042). Jag gillar verkligen att lira på denna gitarr.
WASHBURN (ACOUSTIC) Klicka för större bild
Det finns många bra tillverkare av akustiska gitarrer och Washburn är en av dessa. Denna gitarr är lättspelade och har ett mycket bra akustiskt ljud. Detta är också den första sexsträngade akustiska gitarren som jag någonsin har köpt (under 1992) och även den enda jag äger för tillfälligt. Något annat märkbart med denna gitarr är att kvinnorna gillar verkligen det förtrollande ljudet från gitarren.
SAMICK (12th STRING ACOUSTIC)
Klicka för större bild
Detta är den ende tolvsträngade akustiska gitarr som finns med i min lilla samling av gitarrer. Nackdelen med de tolv strängade gitarrerna är ju att stämma dem, det tar ju lite längre tid du vet. Även här ett bra ljud föresten, fast att jag inte spelar så ofta på denna gitarr (kanske någon gång vid special ögonblick när det finns många kvinnor i närheten).
FAME HONDO
Klicka för större bild
Detta är absolut den första gitarr jag någonsin har köpt (inträffade under 1991). Det är också anledning varför jag har behållit den så länge. Man hade ju inte råd med någon dyrare gitarr på den tiden. Så nu får jag nog behålla denna gitarr för alltid (den frambringar ju gamla minen från förr, du vet).
PEAVEY STUDIO PRO 112 Klicka för större bild
Jag vet inte varför men jag har alltid varit förtjust i det ljud som frambringas av gitarrförstärkare från Peavey. Jag ädge en lite mindre gitarrförstärkare från Fender (den förstärkaren är såld) innan jag köpte denna 1995.
ROCKTRON TABOO ARTIST Klicka för större bild
Om det är så att du letar efter en preamp med effekter för golvet till din elektriska gitarr så kan jag garantera att du blir absolut nöjd med denna från Rocktron. Taboo Artist är mycket enkel att manövrera och med urvalet av 252 olika effekter är den nästintill oslagbar. Allt jag har att säga är har du den inte så skaffa den. Jag investerade i denna underbara pryl 1998.