Hem Ljuva Hem
Egna Applikationer
Gästboken
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Tillbaka

Berättelsen om Bluesman

Händelsebeloppet i början av denna berättelse äger rum en lång tid tillbaka i tiden. Nu får det nog med alla dumheter och ta saker och ting lite mer på allvar. Vid 10 års ålder började jag med att spela trummor. Vid den åldern lyssnade jag inte på någon speciell musikstil. Tre år senare av någon anledning (som jag fortfarande idag inte vet varför) så slutade jag med att spela trummor. Mitt intresse för musik var just då inte så stort.

Så efter att ha tagit ett kortare uppehåll (snarare några år om man skall vara riktigt noga) från musik så började jag att lyssna på musik som jag än idag får influenser ifrån. Absolut först upp var Bon Jovi's "Wanted dead or alive". Efter att ha hört band som Whitesnake, Cinderella, Poison, Alice Cooper, Magnum och många fler, så fann jag den musikstil jag verkligen gillar. Och vid 17-års ålder beslöt jag mig för att börja spela gitarr istället. Ungefär ett år senare så köpte jag min första gitarr och strax därefter började jag ta gitarrlektioner. Den melodiska hårdrocken har alltid varit en stor inspirationskälla och är fortfarande den typen av musik jag också lyssnar mest på idag. Men under de senaste åren har bluesen kommit och växt sig starkare samt att jag gillar att spela denne också (känslan att spela Blues säger allt).

Efter att ha spelat gitarr i över 8 år så har jag till slut fått tid över att spela in min första demo nu i somras (året är då 1999, om ni inte listat ut det ännu). Och eftersom jag inte var riktigt nöjd med mixning av den första demo´n så beslöt jag att göra en remix på plattan. Så efter hårt arbete i Februari till och med April så blev remixen klar i Maj (år 2000 bör det väl vara då). Och allt jag har att tillägga är att remixen låter mycket bättre och den gången är jag faktiskt nöjd. Så om ni vill lyssna på lite av min egen music så räcker det att ni följer denna väg eller läser mer om dem på Skivografi delen av denna sajt.

SLUT PÅ BERÄTTELSEN OCH STARTEN PÅ EN KARRIÄR
Författat av Markus Åkesson
[kommande bild]
(Ursäkta flickor att ni får vänta)