Hem Ljuva Hem
Egna Applikationer
Gästboken
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Hur det än är så är denna sida tillägnad ett av mina största intressen bredvid datorer och programmering (Ursäkta, jag glömde visst bort flickor där också. Men skall jag vara ärlig måste jag nog erkänna att kvinnorna utgör det "största" intresset). Med andra ord får jag lova att säga, MUSIK!!! och åter MUSIK!!!
 
Musiken och jag
Om det är så att du vill veta lite om min musikaliska bakgrund så kan du nästa läsa allting om just detta här, om du vill det vill säga (men du behöver inte). Detta är någon form av nedbantad självbiografi, så förvänta er inte för mycket. För dig som inte har listat ut det redan så är gitarren mitt huvudinstrument. Och villkoren för att spela gitarr lyder som följer: ROCK, RHYTHM AND BLUES!!! Låt oss Fortsätta Med Uppdraget. Att tillägga är också att bandmedlemmar eftersökes just nu (maj 2001) och för mer information varsågod och läs annonsen.
 
Gitarrsektionen
Eftersom jag är själv gitarrist så måste jag hitta på något liknande som påminner om ett Gitarr Galleri eller något liknande. Efter att varit i farten och plåtat en del av gitarrsamlingen och dess kringutrustning så kommer här resultatet att presenteras under namnet Gitarrsektionen. Så varför ödsla bort min dyrbara tid, snälla du Ta Mig Dit.
 
Njutbara Skivor
Och för er musikälskare där ute kan jag presentera några njutbara skivor just för dig. Detta alternativ på musiksidan innehåller de mest utsökta och de bästa musikskivor som finns i min skivsamling. Jag måste faktiskt säga att det var inget enkelt val att plockat ut dessa skivor. Så om du är intresserad för vilken musiksmak jag har så rekommenderar jag att du tar en närmare titt på denna sida. Låt det rocka, Låt det rolla ta mig dit för Jag Vill Kolla.
 
Skivografi
Detta är stället för mitt eget musicerande och demo releases. Här får du också chansen att lyssna på en del av mitt egna material om du så önskar. Jag är fruktansvärt nyfiken, låt mig se Vad Du Har att erbjuda. Det är bara att hoppas att Ni fastar för vad Bluesman har att erbjuda i ljud väg.
 
Se turnédatumen
Var någotstans får man den ypperliga möjligheten att se the Bluesman spela live på scen?
Här finns nu datumen för min kommande turné.