Hem ljuva hem
Gästboken
Musiksidan
Länksidan
 
Skicka E-mail om du vill
 
Tillbaka

Här kommer en kort beskrivning över en del webb projekt som jag tydligen har varit inblandad de senaste åren (men jag vet inte riktigt hur jag blev det, för att skoja lite där ja).

Att tänka på! Det var ett bra tag sedan jag arbetade med de flesta av dessa projekt (ungefär 5 år sedan), så det kan vara så att sidor idag inte finns eller har ändrats. Som vi alla vet, tiderna förändras ;-).

Gå till Buyitnow
Denna shopping sajt är byggd på mitt egna e-handelskoncept. Folket som finns på Mästarting i Nyköping ligger bakom all webbdesign, så då måste jag var mannen på baksidan av det hela. Detta borde betyda att all asp programmering och konstruktion av databasen är jag ansvarig för, men ingen design.

Har slagit igen efter drygt 8 månader på nätet (den öppnades i slutet av september 2000), men det finns ju alltid en chans att köra en testversion på min sida.

Kolla Mästarting för mer information (det är samma domän just nu).
Jag blev inblandad i detta webbprojekt för att min syster behövde hjälp med databas kopplingar för att få fram vilka filmer som är redigerade samt producerade hos Filmverkstan i Stockholm. Med andra ord så är jag mannen bakom all ASP- programmering och min syster har bearbetat webbdesignen på denna sajt. Och för att se mer exakt var jag har gjort min ASP-programmering, kolla Arkiv-menyn.
Gå till Mästarting
Och här har vi ett samarbete som pågått rätt så länge. Första gången det blev aktuellt var i Februari/Mars 2000, då en gamla god vän hörde av sig och så blev man involverad i det första projekt med dem. Vid denna tidpunkt behövde de hjälp med en smidig överblick av sina produkter på hemsida och svaret till det blev en ASP-lösning. Utöver detta så blev det även en Sverigekarta vars regioner med återförsäljare hämtas även från samma databas som produkterna. Webbdesignen fixade de då själva.

Andra gången man blev anlitad var i samband med e-handelssajten Buyitnow, som bygger på min egen lösning. Läs mer under Buyitnow.

Och i början av september 2001 så presenterades ett nytt utseende och än en gång får man förtroendet att bearbeta ASP-programmeringen. Här med en liten mindre form av e-handelslösning riktad mot konsument och en e-handelssida för deras återförsäljare. Båda dessa bygger på mina egna koncept. När det gäller webbdesignen så har de mestadels gjort den själva, men på vissa delar har även jag varit framme.
Gå till PK-huset
Min syster har gjort ungefär 90 till 95 procent av arbetet på denna hemsida. Själv är jag bara involverad in den e-mail funktion som finns för nyhetsbrev (och där används ASP naturligtvis) samt redigering av en del Java-Skript som används på denna sida. Det finns även en Nyhetsbrev-funktionalitet tillagd på denna sida, som administreras av PK-Huset. Som jag har skapat också, för att se den måste man registrera sig.

Fler kanske dyker upp, man vet ju aldrig.

OBS, Denna sida har inte blivit uppdaterad på väldigt länge!